Khitaro

Description:
Bio:

Khitaro blev født i en halvstor by kaldet Maltra på omkring 500 indbyggere, hvor elvere og mennesker levede sammen side om side. Hans far var menneske – mor elver og derfor selv halvelver. Sammen med sin storesøster, Nathla, havde han 15 gode års barndom, men en stor og mystisk indvandring af orker, der tilbad den onde gud, Gruumsh, udryddede brutalt størstedelen af byens beboere. Dette har resulteret i hans store had til guden Gruumsh og alle Gruumshs tilbedere, hans dårlige forhold til overdreven religion, på trods af at han selv er troende og tilhænger af de såkaldte ’Spirits of the Past’ og et halvracistisk syn på orker i det hel taget. Få overlevede og sammen med sin søster udvandrede de. Begge forældre døde af orkernes angreb. De slog sig ned i en skov langt væk fra byen, hvor de måtte finde alternative måder at leve på. Khitaro lærte at håndtere buen og på andre måder klare sig i skoven. Årene gik og han blev afskåret fra omverden, og han fandt derfor nye måder at klare sig socialt på. Dyrene i skoven blev hans venner, og sammen med sin søster formåede de at få en del hårde, men gode år ud af skoven.

En morgen stod han op og opdagede at Nathla var væk. Hvordan hun forsvandt, hvorfor, hvor hun er nu og om hun overhovedet er i live i dag ved han ikke. Flere År gik og han svor, at han ville gøre alt hvad han kunne for at finde sin søster og for så vidt muligt udrydde Gruumsh og alle hans tilhængere. På egen hånd og med efterhånden ikke helt dårlige evner med en bue, forlod han skoven for at drage ud i verden og indfri sine mål. Han føler en stor trang til hævn overfor orkerne, der har forringet hans liv, men er alligevel for venlig som person til at være andet end god. Spørger man ham selv, vil han nok mene, at folk omkring ham opfatter ham som sympatisk og rationel med et godt overblik, men dog en anelse for impulsiv til tider, hvis hadet til nogen eller noget blinder ham. Livretten er stegt hjort over bål, men maden på et værtshus går alligevel an, bare han ikke får noget at drikke, da dette for hans vedkommende fører til en vis aggressivitet og ugennemtænkte handlinger. Handlingerne bliver stupide og tømmermændene for hårde. Derudover holder han ikke af spil, da folk snyder, og han altid taber, men sætter størst pris på et afslappet hjørne blandt ligesindede, hvis ordet værtshus kommer på tale.

Selv om hadet til Gruumsh er stort, har han stadig ikke vovet sig tilbage til sin hjemby, da hans frygt for selv at dø er for stor og orkerne højst sandsynligt vil være i massivt overtal, men som sagt: han har ikke været der, og ved derfor heller hvordan der ser ud. Efter 88 år har han følt sig uheldig i både kærlighed og spil. Derfor er det først og fremmest underholdningen og træningen med bue og pil, der driver ham. Andre former for træning med sværd ved siden hænder dog også, men buen er og bliver hans foretrukne våben.

Khitaro

The Pursuit of Tal Lorvas T1000